BURSA / İNEGÖL - Cemil Sönmez İlkokulu

Kas

CUMHURİYETİN İLANININ 97. YIL DÖNÜMÜ YAPILAN ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Kas

Okulumuz 2/D sınıfı öğretmeni Yakup Emre Yaz rehberliğinde geçen sene uygulanan eTwinning Küçük Ressam projesi  European Quality Label Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Kas

Okulumuz 2/D sınıfı öğretmeni Yakup Emre Yaz rehberliğinde geçen sene uygulanan eTwinning Küçük Ressam projesi  Quality Label Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Kas

Okulumuz 2/D sınıfı öğretmeni Yakup Emre Yaz rehberliğinde geçen sene uygulanan eTwinning Küçük Ressam projesi  Pupil Quality Label Ulusal Öğrenci Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Kas

Okulumuz 2/D sınıfı öğretmeni Yakup Emre Yaz rehberliğinde geçen sene uygulanan eTwinning Tanıştırayım, Arkadaşım Kitap projesi Quality Label Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Kas

Okulumuz 2/D sınıfı öğretmeni Yakup Emre Yaz rehberliğinde geçen sene uygulanan eTwinning Tanıştırayım, Arkadaşım Kitap projesi  Pupil Quality Label Ulusal Öğrenci Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin 95. yıl dönümü okulumuzda çoşku ile kutlandı.